Купуваме руски газ на по-високи цени, плащат обикновените хора, отбеляза

...
Купуваме руски газ на по-високи цени, плащат обикновените хора, отбеляза
Коментари Харесай

Борисов обвини управляващите в газови корупционни схеми

Купуваме съветски газ на по-високи цени, заплащат елементарните хора, означи някогашния министър председател

От партия ГЕРБ излязоха с нови рецензии към решенията на държавното управление за газовите доставки, съобщи БНР. Според ГЕРБ природният газ ще нарастне с към 35% през май. Лидерът на партията и някогашен министър председател Бойко Борисов упрекна ръководещите, че вземат участие в корупционни схеми. Това стана на ексклузивен брифинг на партията, в който вземат участие още Делян Добрев и Теменужка Петкова.

Не знам кой поучава обединението да вземат участие в толкоз излъчвания и по всички да има толкоз изводи и заключения. Това съобщи водачът на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов във връзка последните участия на премиера Кирил Петков и Асен Василев в телевизионни изявленията.

„ За Петков предаването на госпожа Цънцарова е шоу. Казва го той, не аз, изтъквам го ", сподели той.
По думите на Борисов Петков се самоопровергал най-малко 10-на пъти.

„ Енергийният министър като че ли е паднал от Луната. Ей, човек, ти би трябвало да приказваш по какъв начин да използваме Черно море, какво става с изследванията, за които платихме и се водят сега. Той се държи все едно няма газ ", сподели Борисов.

По думите на Делян Добрев ние отново си купуваме съветска газ, само че на по-висока цена, като сподели информации, че „ МЕТ " е подчинена на „ Газпром ".

Според Борисов държавното управление всеки ден затъва по-дълбоко с изявленията си.
„ Вие си играете с популацията, стопанската система и промишлеността. Много услужливо ви прикриват, само че и това свърши, хората ви усетиха ", добави още експремиерът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР