Купуваме двустаен в Бургас със 120 наема в София. Стая

...
Купуваме двустаен в Бургас със 120 наема в София. Стая
Коментари Харесай

Купуваме двустаен в Бургас със 120 наема в София


Купуваме двустаен в Бургас със 120 наема в София. Стая до Южния парк стигна 1000 лева на месец. Десет години наем от гарсониера в София стига да се купи двустаен в Бургас, сподели изследване на „ Телеграф “ в няколко имотни организации.

Наемите в столицата тази година са се покачили и сега има предложения за по 8-10 евро на квадрат за жилища, и то не в центъра. Сред най-скъпите региони е Симеоново, където гарсониерите се дават за 10 евро на квадрат, прецизираха брокери. Така в случай че се събира наемът, след 10 години с парите можем да си купим нов двустаен в Бургас, сочат калкулации. Луксозните едностайни се наемат главно от чужденци, пристигнали да работят у нас

В момента едностаен в Симеоново от 40 квадрата се дава чартърен за 410 евро на месец. Жилището е в затворен комплекс, с южно ревю и панорама към Витоша. Състои се от хол с кухненски бокс и баня, а в кооперацията има 24-часова защита.

За същите пари може да наемете и първокласен едностаен до Южния парк в столичния квартал „ Лозенец “. Ще разполагате с всички екстри, измежду които вградена печка, съдомиялна, сушилня с пералня в дребен бокс, диван с масичка и легло персон и половина с дребен дрешник. В региона има и жилища от 1 стая, които се отдават за 500 евро.

За съпоставяне първокласен двустаен в Бургас може да се купи за 49 000 евро. Точно толкоз могат да се съберат, в случай че даваме чартърен парцел за 410 евро в продължение на 10 години.

Наемите в София вървят сред 1,90 евро на квадрат и в някои региони минават 10 евро на квадрат. Най-високи са в Симеоново, в центъра към Докторската градина, в „ Лозенец “ и други Най-евтино е във Враждебна и в софийското село Владая. В останалите села към столицата наемите са каквито са в крайните квартали на София. Напоследък се подвигнаха в регионите към метрото като „ Надежда “, „ Връбница “, „ Банишора “, „ Люлин “ и други, прецизираха брокери.

Изчислено на квадрат най-изгодно е да се наеме тристаен, а най-скъпи са двустайните. Луксозните едностайни се наемат главно от чужденци, пристигнали да работят у нас, разясниха брокери.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР