Купувачите на жилища, които се надяват на предстоящо намаление на

...
Купувачите на жилища, които се надяват на предстоящо намаление на
Коментари Харесай

Какво трябва да направят купувачите на жилища, ако лихвените проценти по ипотечните кредити не падат

Купувачите на жилища, които се надяват на идно понижение на лихвените проценти по ипотечните заеми, видяха очакванията си попарени този месец, когато най-новият отчет на Бюрото по трудова статистика сподели, че инфлацията е по-висока от предстоящото. Този януарски отчет последва разочароващия декемврийски, наблягайки, че би трябвало да се свърши още работа, преди Федералният запас да доближи задачата си от 2% (инфлацията сега е 3,1%).

Повишената инфлация значи референтния лихвен % диапазонът евентуално ще остане неизменен от настоящия си 23-годишен връх и надлежно лихвените проценти по ипотечните заеми също ще останат високи. Въпреки че се надяваха понижения на лихвените проценти още през март, допустимо е те да не дойдат в този момент до май или даже юни.

На този декор купувачите на жилища, които желаят да работят, имат лимитирани благоприятни условия - само че към момента има някои жизнеспособни пътища, по които да поемете в този момент. По-долу ще разбием три неща, които купувачите на жили...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР