Купувачите на Boots засипват с похвали това, което се грижи

...
Купувачите на Boots засипват с похвали това, което се грижи
Коментари Харесай

Аз съм над 40 и този £10 Boots гел „течно злато“ е моята „тайна“ за по-млада изглеждаща кожа

Купувачите на Boots засипват с похвали това, което се грижи за „ торбестите под очите “, крепови клепачи “ и „ тъмни кръгове “. Покупката за хубост идва от добре позната и известна марка и е единствено за стеснен интервал от време.

Феновете на грижата за кожата, които са я тествали, споделиха, че тя ги кара да се „ усещат с 10 години по-млади “, „ работи като знамение “ и е страхотна и за „ кожа в менопауза “.

Обикновено 24,99 английски лири, обичаният от купувачите гел за очи беше част от седмичната оферта на търговеца за здраве и хубост от £10 във вторник, спестявайки съвсем £15 от RRP.

Овлажнителят е ориентиран към изтощена и обезводнена кожа и е насъбран единствено с 12 отзива с една звезда. Един го разказва като „ младост в гърне “ и „ течно злато “, добавяйки: „ Това е най-хубавият крем за очи, който в миналото съм купувал. Чувствам се 10 години по-млад. “

Една майка на четири деца сподели, че очите й „ се усещат освежени и наподобяват по-млади “. Междувременно щерка разяснява: „ Май...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР