Купиха си къщата през януари миналата година. Платиха 60 000

...
Купиха си къщата през януари миналата година. Платиха 60 000
Коментари Харесай

Местни жители проговориха за петорното убийство в Нови Искър

Купиха си къщата през януари предходната година. Платиха 60 000 евро за нея, наподобяват заможни хора, карат БМВ-та. Неделчо работи като автомонтьор, а синът му Георги е санитар в лудницата. Имат и щерка, която е ученичка ". Това обявиха пред "Труд " локални поданици на Нови Искър във връзка кървавата кланица с пет натрупа. Те обясниха, че хората били положителни и общителни. 
Около 23:30 ч. на 31 декември последно били видени живи от сътрудник на Георги, описаха още поданици на Нови Искър. Вероятно фамилията се е събрало в къщата да чества Нова година. Две от жертвите в Нови Искър са брат и сестра, оповестява Канал 3.
Жертвите са татко, баба, двамата младежи и приятелят на момичето, който е 18-годишен. Приятелите на момчето, който е от Нови Искър, обявиха, че е мирен и не е имал проблеми, с момичето са дружно от година и половина. Дошъл е да чества Нова година с тях, за последно се чули малко преди среднощ на 31 декември. По информация на "Блиц " дъщерята се споделя Нанси.
След сигнала към Нови Искър незабавно били ориентирани още полицейски екипи, които неотложно почнали оглед на мястото на престъплението. По телата на жертвите има следи от принуждение, само че към момента се обясняват аргументите за гибелта. Eдна от версиите е, че възрастният мъж е удушил всички, а след това се е самоубил. "Работим по всевъзможни версии. Надявам се бързо да стигнем до истината ", съобщи вътрешният министър Валентин Радев. 
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов също бе на мястото, за случая е известен и министър председателят Бойко Борисов. На място дойде и основният прокурор Сотир Цацаров. От последните минути стана ясно, че Министерство на вътрешните работи търси Кети Николова Кюхова (44г.), за която по непотвърдена информация се счита, че има връзка с убийството.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР