Купих имота на цена 50 пъти над данъчната оценка! Едната

...
Купих имота на цена 50 пъти над данъчната оценка! Едната
Коментари Харесай

Симеонов: Стига лъжи за имотите ми, завеждам дело срещу bTV

Купих парцела на цена 50 пъти над данъчната оценка! Едната част на парцела е наша, а другата е на "СКАТ ". Определи ми се цена от 200 евро на квадрат и аз не бях склонен. Поисках оценката да бъде повишена тройно и купих терена за 930 евро на квадрат, като самичък пожелах това. Това сподели пред „ Тази заран “ по бТВ водачът на НФСБ Валери Симеонов във връзка следващия апартаментен скандал, само че този път обвързван с негов парцел.

"Недейте да ровите, където няма нищо. Купил съм парцел от общината. Тя продава на доста по-ниски цени. В центъра се продават терени за по 300 евро на квадрат. Години наред не се строи нищо там, тъй като не сме имали финансовата опция. Сключихме контракт с компания и построихме постройка, като концепцията, несъмнено, беше да се продадат жилища, с които да си върнем парите ", добави той и сподели документ, в който се вижда коя част от парцела е благосъстоятелност на малкия екран, и посочи, че останалата част е благосъстоятелност на общината.

Валери Симеонов твърди, че "СКАТ " не е съумяла да си върне парите, които е вложила в земите.

"Петър Ананиев изманипулира финансовата оценка. Подготвям дело против bTV, в което желая суровия материал, с цел да забележим кой какво е споделил ", съобщи още Симеонов пред Хекимян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР