Купър Нориега, звезда от Tik-Tok с повече от 2 милиона

...
Купър Нориега, звезда от Tik-Tok с повече от 2 милиона
Коментари Харесай

Tik-Tok звездата Купър бе открит мъртъв

Купър Нориега, звезда от Tik-Tok с повече от 2 милиона почитатели в приложението, умря на 19-годишна възраст.

Той беше открит мъртъв в Бърбанк, Калифорния, в ранните часове на четвъртък сутринта, оповестиха от окръг Лос Анджелис Съдебно-следствена работа.

Причината за гибелта му не е оповестена, защото към момента се води следствие. В мненията към последните му изявления в Tik-Tok стотици отдадоха респект.

Един от последните му планове е уеб уебсайт, отдаден на психическото здраве, с което самият той има проблеми. " Едно от многото неща, които научих, до момента в който се боря с моята взаимозависимост (бел. ред. наркотична) е, че, заобикаляйки се с отрицателни хора, те единствено те дърпат обратно ", написа неотдавна той.

love u all so much ❤️

В последните си часове Нориега споделя Tik-Tok видео, на което той е лежащ в леглото си и загатва за самоубийствени мисли. " Кой още ще си намерения, че те ще умрат толкоз млади ", гласеше известието му.

През януари предходната година Купър последно приказва и за наркотичната си взаимозависимост. Тогава той се похвали, че е чист от 90 дни. Малко преди този момент той направи опит за самоубийство с съвсем съдбовна доза неразрешена субстанция.

Родителите на момчето споделят следното известие: " Здравейте всички. От името на нашето семейство желаеме да благодарим на всички за благите думи. Смъртта му е безспорна покруса за нашето семейство и близки. Той обичаше всеки един от вас. "

Купър е в Tik-Tok от 2019 година и е знаменит със своите занимателни видеа, скечове, lipsync и лайв чатове. По-късно основава собствен YouTube канал. В Twitter го следват близо 89 хиляди души, а в Instagram те са над 560 хиляди
View this post on Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР