Куп звезди пеят, за да съберат средства за малкия Ники,

...
Куп звезди пеят, за да съберат средства за малкия Ники,
Коментари Харесай

Тони Димитрова и куп звезди спасяват болно дете

Куп звезди пеят, с цел да съберат средства за дребния Ники, който се бори с тежко заболяванe.

Тони Димитрова за следващ път сподели какъв брой огромно сърце има! Изпълнителката на " Ах, морето " с удоволствие приема концепцията да пее за дребния Ники, който се бори с тежко заболяване.

Без капка съмнение Димитрова откликва на поканата да извърши няколко свои безконечни шлагери на концерт, чиито събрани средства ще отидат за лекуването на детето. Входът е алегоричен - 15 лева

8-годишното хлапе е диагностицирано с детски аутизъм, интелектуален недостиг, моторна диспраксия с вродена дисторция на ходилата, вид псе плановалгус. Въпреки че е претърпял няколко интервенции, на Ники му предстоят още редица интервенции. Сумата за фамилията му обаче е непостижима.
Родната звезда в музиката и различен път е взела участие в акции в помощ за деца и животни. Димитрова е мощно загрижена за всички, които имат проблеми. И в никакъв случай в живота си не е отказвала да помогне за положителната идея.

Освен Тони Димитрова да вземат участие в благотворителния концерт в Пещера откликват сървайвърката Татяна, Галин, Малката и една от най-младите певици у нас - Данна.

Фолкидолът Галин също като Тони Димитрова постоянно, когато може и има опция, оказва помощ на деца, застигнала ги зла орис. Преди месеци той прикани всичките си почитатели да оказват помощ в спасяването на дребната Белослава, която имаше тежки затруднения след прекаран COVID-19.

През 2021 г хитовият музикант подари немалка сума за 21-годишния Емо от Добрич. Младежът претърпява тежка злополука. А в резултат на случая остава с парализирани крайници.

 Малкият Ники
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР