Културният календар на София бе приет благодарение на ГЕРБ-СДС, съобщиха

...
Културният календар на София бе приет благодарение на ГЕРБ-СДС, съобщиха
Коментари Харесай

Културният календар на София бе приет благодарение на ГЕРБ-СДС

Културният календар на София бе признат с помощта на ГЕРБ-СДС, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

На брифинг по-рано денем общинските съветници от ГЕРБ-СДС Мирослав Боршош и Ваня Тагарева сигнализираха, че в отчета за Културния календар на Столична община има редица нередности.

Председателят на Комисията по обучение, просвета, просвета и културно разнообразие Мирослав Боршош съобщи, че има десетки събития в Календара, които към този момент са отминали и финансирани от Столична община, само че отново са включени. Като образец за такова събитие Боршош уточни 24 май.

„ Ние от ГЕРБ създадохме и подпомагахме Културния календар на София и точно заради тази причина няма да позволим той да бъде заплашен. Колеги от културния бранш, имате поддръжката ни и имате календар, борете се против тези, които се пробват да съсипят труда Ви! “, сподели още Боршош.

Ваня Тагарева показа, че групата на ГЕРБ-СДС не е срещу културните събития, само че под празни чекове няма да се подпише.

„ Групата на ПП-ДБ-СС непрекъснато твърди, че е нужна неприкритост, само че къде е тя? В Културния календар, препоръчан от тях, има три раздела, в които липсва напълно информация, само че отсреща има над половин милион лв., които не знаем къде ще отидат и по какъв начин ще се изразходват тези средства. Това е неприемливо! “, безапелационна бе Тагарева.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР