Културата на руската армия е следната – врагът трябва да

...
Културата на руската армия е следната – врагът трябва да
Коментари Харесай

Ген. Константин Попов: Няма опасност България отново да се върне в руската сфера на влияние

Културата на съветската войска е следната – врагът би трябвало да се унищожава. Тя не може да си разреши доста жертви, тъй като ще загуби мита за себе си и благосклонностите на хората. Киев може да се окаже извънреден капан за Русия. Какво ще реализира Путин, в случай че постави съветското знаме на върха на украинския парламент. Войната и съпротивата против Русия е към този момент в цяла Украйна. Това съобщи в стидното на Нова ТВ ген. Константин Попов, някогашен началник на Военновъздушни сили.

Той е безапелационен, че колкото по-дълго продължава тази война, Русия губи. Тази война не е единствено за Украйна, а за бъдещето на целия свят. Светът няма да допусне сключването на мир, в който Путин е победител. Русия към този момент няма другари. Путин води война на два фронта – първо със глобите на света и по какъв начин да стабилизира стопанската система си, а въпреки това да удържа фронта в Украйна и да настава, изясни Попов.

Според него България би трябвало да бъде спокойна за въздушното си пространство с еър полисинга, който ни предлага Нидерландия, само че по-важното е, че следва да преструктурираме стопанската система си, политиката си, животът си, тъй като над света се спуска нова Желязна завеса. Няма заплаха България още веднъж да се върне още веднъж в съветската сфера на въздействие, безапелационен е генералът..
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР