Култовият шоумен взел решението 2 дни преди тежка операция на

...
Култовият шоумен взел решението 2 дни преди тежка операция на
Коментари Харесай

От Сега: Преди 2 Дни Сам Си Е Купил Гробен Парцел И Ковчег. Критична Операция За Най-Известен Българин. Молете Се За Шоумена

Култовият шоумен взел решението 2 дни преди тежка интервенция на сърцето, която ще му бъде направена на 13 декември в Правителствена болница в София. " Искам да благодаря на лекарите и сестрите от кардиологичното поделение на болничното заведение във Велико Търново, тъй като за по-малко от месец два пъти ме върнаха от оня свят.

Сега в София ще ми поставят някаква машинка на сърцето, която коства 20 хиляди лв.. Майната им на парите, те в никакъв случай не са ме вълнували и не са били проблем. Винаги има положителни хора, които се отзовават и ми оказват помощ. Най-важното е да прескоча и този път трапа и да се върна жив за празниците. Нагласил съм няколко кашона бутилки с уиски, суджуци, абе каквото си мислиш, единствено аз да се върна жив и здрав ", споделя Пищова.

Случилото се с него през последните години го предиздвикало съществено да се замисли върху края си, който ще настъпи един ден. " Цял живот съм бил коцкар и съм знак на българските мъжкари. Обаче в последно време започнах много постоянно да си мисля за гибелта. Затова по съвет на един мой другар, богат земляк, живеещ в Англия, взех решение да си купя занапред гроб, та да не тежа на плещите на сина ми един ден. Купих си за 800 лв. гробно място във ВИП алеята на търновските гробища, до чешмата, където погребват кметове и значими клечки.

Ще го направя от вътрешната страна с плочки и ще преместя в него първо костите на моя дедо, дето лежи в гробището в село Батак. Дядо ми Йордан ме направи човек. Той ми даде парите да изучавам в Стопанската академия в Свищов и да се дипломирам, с цел да не бъда елементарен човек. Затова му дължа най-малко тази едничка благодарност ", удря го на усеща Митьо. Той си е поръчал ковчег - бял, със златни дръжки и от вътрешната страна копринени чаршафи.

" Искам, като ме погребат, да сложат в ковчега 4 неща: златния часовник, който ми е подарък от един доста безценен за мен човек, погубен през 90-те, бутилка уиски " синьо Джони ", 25-годишно, пури " Кохиба " и най-после иконата, дето ми я подари баба Ванга, като вървях при нея.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР