Култовият Макс Кавалера и неговата банда SOULFLY пристигат в България

...
Култовият Макс Кавалера и неговата банда SOULFLY пристигат в България
Коментари Харесай

SOULFLY пристигат в София в деня на концерта

Култовият Макс Кавалера и неговата тайфа SOULFLY идват в България за в деня на концерта. Събитието ще се състои на следващия ден, 6 юли (петък) в столичната зала „ Универсиада “.
Входовете на залата ще въдат отворени в 19:00ч. а билетната каса на залата ще работи от 10:00 до 22:00 ч.
Шоуто ще стартира в 20:00 ч. с 25-минутен сет на индъстриъл героите от Alien Industry , а в 20:35 публиката ще се срещне очи в очи с метъл чудовищата от Сибир Rhemorha . Звездите на вечерта SOULFLY се чака да се качат на сцената към 21:00 ч., като шоуто им ще продължи 90 минути.
Призоваваме всички гости да носят със себе си документи за идентичност. Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани на концерта без билет и без право на седящо място. Всички лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани на събитието единствено с пълновръстен компаньон и попълнена декларация . Документът може да бъде изтеглен авансово от заглавната страница на www.ticketpro.bg или да бъде запълнен на място.
Билетите за събитието на цена от 45 лева към момента могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро България в цялата страна.
Забранено е внасянето на звукозаписна техника, професионални и полупрофесионални фотоапарати със заменяем обектив, видео камери, прожектори и лазерни точкови фенерчета. Строго неразрешено е внасянето в залата на всевъзможен тип оръжие, леснозапалими и отровни субстанции, стъклени бутилки и рискови предмети.
Охраната ще конфискува всичко, което по някакъв метод заплашва безопасноста на публиката и артистите.
На събитието няма да бъдат допускани лица под въздействието на опиати или алкохол.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР