Култовият бизнесмен от търговищкото село Беломорци се прочу с трите

...
Култовият бизнесмен от търговищкото село Беломорци се прочу с трите
Коментари Харесай

Кретения: С 200 км/ч по магистралата лети Пламен Пържолата!

Култовият предприемач от търговищкото село Беломорци се прочу с трите " златни " пържоли от рибай стек, за които заплати 650 лева дружно с бакшиша във варненско заведение. Тогава, както и в този момент зад кормилото Пламен самичък снима видео и се хвали в интернет.



Историята с пържолите стана същински шлагер, а Пламен, който в родното му село познават като Ерджан, се трансформира в същинска звезда. Фурор провокира и тузарската му къща в селото, върху фасадата на която баровецът е изписал на латиница Semeystvo jivee mi se.
 Пламен се снима зад кормилото, до момента в който кара Пламен се снима зад кормилото, до момента в който кара
 

След няколкомесечен престой в Нидерландия, където печели солидни пари, Пламен/Ерджан се прибра още веднъж у нас. Всеки ден фенът на купони снима по какъв начин кара, върви за риба, седи на отрупани маси с квалитетни питиета и мезета, а ромски оркестри му свирят на ухо.

И до момента в който охолният живот за него и фамилията му е запазена марка, в което няма неприятно, противен миг е шофирането с висока скорост по автомагистралата с тузарския " Мерцедес " на Пържолата. " Геройството " е запечатано от самия водач на видео и оповестено в интернет.
 Скоростта забива на 195 км/ч Скоростта забива на 195 км/ч


По време на 14-минутния клип баровецът си припява люти чалга песни за бързи коли и хубави дами. Кара единствено в лявата лента и другите коли се дърпат вдясно, с цел да му създадат място. Пламен снима непрекъснато и километража, който в един миг заковава 195 км/ч.
 Въоръжен е с пушка от няколко дни Въоръжен е с пушка от няколко дни


Според закона за над 50 км/ч превишение на скоростта страната може да санкции Пламен/Ерджан от 1000 до 2000 лева и да му вземе книжката за интервал от 14 до 84 месеца. Наказания, които очевидно не стряскат предприемача. И което надали ще го сполети.

Само преди броени дни 24-годишният Начо Пантелеев от Лясковец натисна педала на спортния си " Мерцедес " до 150 км/ч и удари откъм гърба колата на футболния треньор Ферарио Спасов, отнемайки живота му. Мургавият вид, който свързват с ало-мафията, даже се похвали, че колата му към този момент се ремонтира и ще си купи скоро по-нов и мощен звяр на пътя, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР