Култовата Хищница се завърна, но този път не на сцената

...
Култовата Хищница се завърна, но този път не на сцената
Коментари Харесай

Хищницата се завърна и е по-секси от всякога. Християна Лоизу с нов хит

Култовата Хищница се завърна, само че този път не на сцената на " Маскираният артист ", а като героиня в най-новото видео на надарената Християна Лоизу, която няколко месеца съумя да заблуди всички ни, криейки се зад маската.

Най-новото парче на Християна носи заглавието " Царица на нощта " и е нейното завръщане към музикалната сцена, откакто три години отсъства. Музиката към песента е дело на Светлин Къслев и Християна.

Видеото пък е снимано от екипа на Star Reporters. Младата изпълнителка споделя, че точно " Маскираният артист ", е провокацията, която я подтиква да запише новото си парче. Имала е потребност от прочут интервал, с цел да обмисли по какъв начин тъкмо желае да се случат нещата, тъй като след толкоз време неявяване от музикалния бизнес, певицата е държала да сътвори нещо ново и друго. Интересно е да се спомене, че в песента има претекстове от арията " Царицата на нощта " от " Вълшебната флейта " на Моцарт.

Виж още:

Хищницата се завръща във видеото, тъй като самата тя провокира доста позитивни мнения и удивление. Този облик бил много огромно предизвикателство за младата певица, само че било също много занимателно. Християна описа в ефира на NOVA, че се е криела от всички – фамилията ѝ е в Кипър, по този начин не е било толкоз мъчно да скрие от тях. След стягане на марките поради ковид, певицата е признала на приятеля си къде върви събота вечер. Тя е избягвала приятелите си и с цел да не се вижда с тях е измисляла всевъзможни оправдания.

Виж още:

" Много добре се усещах в костюма на Хищницата. Трудността идваше от това, че нямах никаква видимост. Имаше няколко обстановки, в които съвсем паднах, само че другояче се усещах доста свободна с костюма – можех да върша всичко ", тези опасности, които е поемала трансфораха Хищницата в най-освободения облик във втория сезон на шоуто, а това се придвижи даже и в музикалната кариера на изпълнителката.

Изображение: https://www.instagram.com/christianaloizuofficial/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР