Култовата група Трик се събра след дългогодишна пауза и пусна

...
Култовата група Трик се събра след дългогодишна пауза и пусна
Коментари Харесай

Група Трик се събра, за да запише нова песен

Култовата група Трик се събра след дългогодишна пауза и пусна нова ария. Етиен Леви, Румяна Георгиева и Снежана Петкова влязоха в студио, с цел да запишат сингъла “Странните неща”. С него те означават 35 години от основаването на вокалната групировка, заяви вестник "24 часа ".

Решението, да се съберат още веднъж след 29 години, тримата реализатори оповестиха още през февруари. Тогава те обявиха, че се връщат на музикалната сцена по-мъдри, по-ентусиазирани и по-вдъхновени отвсякога.

Трик е образувана от импресариото Стефан Широков през 1982 година Тази година Етиен Леви отпразнува още един празник - при започване на юли той отпразнува своя 60-ти рожден ден.

“Музиката и аранжиментът на “Странните неща” са дело на Митко Гидишки. Случайно се срещнал с Руми и тя го попитала за какво не направи ария за нас. Така той я сътвори особено за група Трик. Звучи в нашия жанр отпреди години, в това време е в синхрон с модерните изпявания. В нея има и рап”, споделя Етиен Леви.

Текстът е на младата поетеса Йоана Мирчева. Пишейки го, тя прави ретроспекция на живота на всеки един от тримата артисти.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР