Кулминацията на честванията ще е във ВрацаПредставителни военни подразделения от

...
Кулминацията на честванията ще е във ВрацаПредставителни военни подразделения от
Коментари Харесай

Отбелязваме 146 години от подвига на Христо Ботев

Кулминацията на честванията ще е във Враца

Представителни военни подразделения от Българската войска ще вземат участие в ритуалите за тържественото отбелязване на 146-ата годишнина от героичния героизъм на Христо Ботев и неговата чета и ще отдадат воински почести в памет на починалите за свободата и независимостта на България, оповестиха от МО.

На 1 юни от 21.00 ч. в гр. Калофер военнослужещи и военният духов оркестър от състава на 61-а механизирана бригада – Карлово ще вземат участие в тържествената инспекция (заря), с която ще бъде маркиран Денят на Ботев и на починалите за свободата и независимостта на България.

Тържествена инспекция (заря) в памет на великия български стихотворец и бунтовник и на починалите за свободата и независимостта на България ще се организира и в градовете Враца (от 21 ч.) и Хасково (от 21.00 ч.) с присъединяване на военнослужещи от 10-и механизиран батальон-Враца, Представителният боен духов оркестър на Сухопътните войски и представителни елементи от 31-и механизиран батальон - Хасково. На тържествения обред в гр. Враца ще участва началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР