Кучето ще ви научи на безусловна любов. Ако имате това

...
Кучето ще ви научи на безусловна любов. Ако имате това
Коментари Харесай

Треньорка ни учи как да спечелим доверието на кучето

Кучето ще ви научи на безусловна обич. Ако имате това в живота си, нещата няма да са толкоз неприятни, споделя фамозният американски артист Робърт Уагнър. Подобна е и философията на Галина Конзова, треньор и създател на в гр. Съединение. Целта ни е да ви покажем по какъв начин да имате хармонично общуване с домашния си любим. Държа доста на построяването на добра връзка сред водача-стопанин и кучето - единствено след постигането й съжителството ви ще бъде прелестно и безпроблемно, споделя тя.



Галина Конзова е инструктор- от 2005 година Тренира спортна дресура със личните си животни, с които се явява на надпревари. В три следващи години взе участие и в международно състезание по. „ Успехите ми се дължат на построено доверие на база вярна работа с инстинктите и добра комуникация” , споделя треньорката.

Тя разкрива и методите си, посредством които малко по малко получава доверието на кучето. „ Важна част от живота на домашния любим е социализацията. Колкото по-рано той се запознае със заобикалящия го свят, толкоз по-спокоен и убеден ще се усеща. Водете го на разходка, с цел да среща хора, коли, колоездачи. За да поддържаме връзка вярно с животното, би трябвало първо да го разбираме - то си има характерност - споделя Галина Конзова. - Както хората, по този начин и кучетата са разнообразни . След като приемем, че новият ни любим не е като остарелия, можем да продължим напред. Съществена част от образованието е и мотивацията. Ако желаеме животното да извършва дадени команди, би трябвало първо да го поощрим с премия за свършената работа. Мотивацията се построява въз основата на вродени инстинкти - хранителен и за игра. Чак по-късно можем да въведем съществени команди като " ела тук ", " седни ", " легни ". Най-важната е отзоваването - " ела тук ". Тя е огледало на връзките ни с кучето”, споделя Галина.

Треньор в екипа на център " Дея " е и брачният партньор й - Владимир Конзов . Той е индивидът, който оказва помощ за създаване на връзка с недоверчиви и измъчвани кучета, както и в сполучливата им смяна на модел на държание.



Добра опция за хората, които отиват на отмора без домашния си любим, е към обучителния център. Двамата треньори одобряват с обич всяко животно, като то получава самостоятелно внимание и се усеща умерено и обгрижвано.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР