Кучето на Димитър Митовски смая клиентите на заведението пред Театрална

...
Кучето на Димитър Митовски смая клиентите на заведението пред Театрална
Коментари Харесай

Ти да видиш: Кучето на Димитър Митовски се държи като човек

Кучето на Димитър Митовски смая клиентите на заведението пред Театрална работилница „ Сфумато ” в столичния парк „ Заимов ”, предишния уикенд. Домашният любим на режисьора, популяризирал се с кино лентата „ Мисия Лондон ” и сериала „ Под прикритие ”, се държеше като човек, видя кореспондент на „ Уикенд ”.



Без да е вързано и даже да има мотив, повече от час кутрето заставам на стол против стопанина си, до момента в който той и дамата до него в последните години обядваха. Кучето показва изрядни маниери - нито се блазнеше да изиска почерпка от Митовски или от близките маси, нито да посегне да си открадне нещо вкусно от ястията, подредени пред него. Песът беше седнал с изправен тил на стола си съвсем от самото начало, като че ли спазваше избран етикет.

Кафявият домашният любим на Митовски изглеждаше да е от породата пудел, чийто представители се славят освен с благия си манталитет и положително държание, а и с интелекта си. Пуделът на Митовски впечатляваше и с визия – чист и с подредени къдрици. Беше и добре фризиран, може би неотдавна е посетил груминг студио. Прическата му бе съвсем като тази на стопанина му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР