Кучето-ловец на глигани Джесика осинови дивото прасенце Леонардо Трюфела и

...
Кучето-ловец на глигани Джесика осинови дивото прасенце Леонардо Трюфела и
Коментари Харесай

Куче-ловец на глигани осинови прасенце

Кучето-ловец на глигани Джесика осинови дивото прасенце Леонардо Трюфела и двамата към този момент имат обща фамилия - Фон Кръм, заяви уеб сайтът Стъф. Макар да би трябвало да са смъртни врагове, те спят дружно, играят си, излежават се на канапето.

Собственичката на Джесика и Леонардо - Сали Лоусън, е работела като доброволка в подслон за животни в град Темс , когато донесли черното глиганче. То било открито край пътя напълно безпомощно - освен гладно, само че и с към 200 кърлежа по кожата му.

Сара Лоусън и приятелят й Джак Ласали мислели, че прасенцето ще почине, само че го завели на ветеринар, който им предложил да го хранят със изсъхнало мляко за кученца. Леонардо незабавно почнал да се възвръща и тежестта му се удвоило единствено за седмица.
Wild piglet found on the road in Thames has become best friends with ex-pig hunting dog
— Stuff Life & Style (@StuffLifeStyle) Джесика доста помогнала Леонардо да се усеща добре, тъй като почнала да се държи като негова майка. Сега прасенцето я следва на всички места. Историята на самата Джесика също е трогваща. Кучето също е избавено - открито е край пътя в доста неприятно положение, откакто е било употребявано за отглеждане. Глиганчето събудило майчинските й инстинкти.

„ Толкова е нежна. Почиства го, гушка го, а в случай че изквичи обезпокоително, незабавно притичва да види какво става “, описа Лоусън и добавя: „ Досега беше малко неспокойна, само че откогато прасенцето е в близост, се успокои “.

Лоусън и Ласали възнамеряват да задържат Леонардо като любим, без да се тревожат от това, че ще стане 200 кг. Той ще живее с тях в къщата, като куче. Двамата гледат и котка.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР