Куче с уникална и рядка за България визия втрещи столичани.

...
Куче с уникална и рядка за България визия втрещи столичани.
Коментари Харесай

БЛИЦ TV: Куче като на Зукърбърг втрещи столичани

Куче с неповторима и рядка за България визия втрещи столичани. То бе видяно в региона на ул. " Солунска " и мигновено бе заобиколено от любопитни фенове на четириногите.

Стопанинът му разкри, че животинчето се споделя Мечо и е от породата унгарска овчарка. Същото такова куче има и създателят на Facebook Марк Зукърбърг.

Той е собственик на Бийст. Любимецът на Зъкърбърг има своя страница във Facebook, където непрекъснато разгласяват негови нови фотоси.

Когато се роди дребна Унгарска овчарка, козината ѝ е пухкава или на талази. След деветия месец козината на Унгарската овчарка става на фитили. Унгарската овчарка е скъпо куче, цената му се движи към 1500 $, когато е към момента двумесечно кутре.

Унгарската овчарка е доста смела и не се плаши да атакува едри хищници като вълци и мечки. Интересен факт е, че по време на любовния интервал мъжките представители на породата унгарска овчарка не губят мозъка си по женските. Те не престават умерено да работят със стадото и единствено понякога се отдават на гонене на женска.



Оператор: Съйко СЪЕВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР