Куче нахапа зверски дете в пловдивското село Сърнегор. Детето има

...
Куче нахапа зверски дете в пловдивското село Сърнегор. Детето има
Коментари Харесай

Куче нахапа зверски дете в пловдивското село Сърнегор |

Куче нахапа свиреп дете в пловдивското село Сърнегор. Детето има разкъсвания по лицето и главата и над 100 шева.

До тук се стигнало, откакто собственичката на къщата, която живее в прилежащата вила на потърпевшото дете, отишла в двора им да пие кафе. Kучето се промъкнало през дупка в оградата и легнало до собственичката. 6-годишното момче отишло да си играе с него, когато било нападнато.

„ Кучето захапа сина ми два пъти, аз съумях да го ритна и подгоня, а собственичката на кучето взе сина ми на ръце и го вкара в къщата. След това отидохме в медицински център в Раковски и подадохме сигнал на 112. Лекарят в Раковски ни сподели, че не може да се оправи с разкъсванията и бяхме препратени към Хирургиите в Пловдив. Там синът ми претърпя 3-часова интервенция ”, описа бащата на детето Иван, представен от glas.bg

„ Детето ми се храни със сламка към този момент 20 дни, а белезите могат да останат за цялостен живот. Шокиран е от случилото се ”, споделя майката Таня. Тя желае отмъщение и кучето да бъде умъртвено, тъй като има няколко набези над други хора от село Сърнегор.

Полицията е разпитала притежателите на кучето. В здравната експертиза е записано, че телесната щета е лека, само че може да се промени след финалния обзор. Районната прокуратура в Пловдив ревизира случая.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР