Кубрат Пулев записа 27-ата си победа на професионалния ринг. Българинът

...
Кубрат Пулев записа 27-ата си победа на професионалния ринг. Българинът
Коментари Харесай

Кубрат с 27-а победа на ринга

Кубрат Пулев записа 27-ата си победа на професионалния кръг. Българинът нокаутира румънеца Богдан Дину в седмия рунд в извънредно трагичен дуел.

Претендентът за международната купа на Международната боксова федерация (IBF) срещна сериозен отпор, само че не остави подозрение в преимуществото си. Още при започване на мача Пулев беше оцапан с кръв поради тежка аркада, само че превъзмогна проблемите. След мощни шести и седми рундове той пречупи противника си. В седмата част българинът три пъти смъкна в нокдаун Дину и завоюва.

Победата е 27-а за Пулев в неговата кариера от 28 професионални конфликта. Българинът печели за 14-и път с нокаут, само че за пръв път имаше толкоз тежка аркада.

"Първо желая да кажа благодаря на моите сънародници в залата, неповторими сте. Понякога нещата нещата, които не са направени добре се връщат, само че се усещам добре, благополучен съм, че завоювах. За мен аркадата не беше огромен проблем, тъй като бях подготвен да се удрям. Понякога кръвта ме кара да съм още по-гладен ", сподели Пулев.

Победа в своя мач записа и Тервел Пулев. Той се би за трети път на американска земя. По-малкият от братята Пулеви взе 13-а победа от 13 срещи на професионалния кръг, само че трябваше да мине през доста компликации против Мич Уилямс. Не съумя да нокаутира противника си и завоюва след съдийско решение.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР