Кубрат Пулев стана татко на момиченце през 2022 година, а

...
Кубрат Пулев стана татко на момиченце през 2022 година, а
Коментари Харесай

Кобрата обяви голяма новина!

Кубрат Пулев стана баща на момиченце през 2022 година, а тази година се роди и неговият наследник – Спартак. Гордият баща споделя, че след раждането на децата му се е трансформирал. Също по този начин Кобрата разкри в изявление пред NOVA и " На Кафе ", че скоро ще се завърне на боксовия кръг.

Днешният празник - 6 септември, той означи пред гробницата на княз Александър Батенберг, която се намира в центъра на столицата. Пулев, съобщи, че се гордее, че е българин. Кобрата показа, че това не се дължало на обстоятелството, че е постигнал нещо, а тъй като по този начин е бил „ закодиран “, по този начин е бил академик от своите майка и татко.

Допълва, че по този начин би трябвало да се възпитават и децата. След като е станал татко, се пробва да бъде по-добър и духовно по-силен. Категоричен е, че с цел да спре да обича България, е належащо да му сменят главата или сърцето. Споделя, че любовта към родината тръгва от фамилията. Предвид времената, в които живеем, добавя, че би трябвало да сме по-обединени и че всеки един от нас би трябвало да даде своя принос.

Кубрат Пулев разкри, че все още няма упоритости да влиза в политиката, а възнамерява да се завърне още веднъж на кръга към края на годината. Все още неговият противник не е явен. 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР