Кубрат Пулев ще срещне друг шампион в смесените бойни изкуства

...
Кубрат Пулев ще срещне друг шампион в смесените бойни изкуства
Коментари Харесай

Кубрат Пулев има нов съперник за следващия си мач в САЩ

Кубрат Пулев ще срещне различен първенец в смесените бойни изкуства в Triad Combat на 27 ноември в Арлингтън, Тексас, на която боксьори ще премерят сили с ММА бойци. Българинът трябваше да се изправи против Витор Белфорт, който е някогашен първенец на UFC в лека тежка категория.

Вместо това обаче, уредниците от компанията " Трилър " оповестиха, че основният мач на галата ще бъде сред Пулев и Франк Мир. 42-годишният американец е повторен първенец на UFC в тежка категория. По-рано тази година Мир направи дебют и в бокса, като загуби по точки от Стив Кънингам през април. Той държи върха за най-вече победи преди финалния гонг в тежка категория в UFC - 13.

Frank Mir vs. Kubrat Pulev Tops Triller`s Triad Combat on November 27 in Arlington via
— Kubrat Pulev (@KubratPulev)

Мачът сред Пулев и Мир ще бъде в девет рунда по две минути. Двубоите в събитието ще са със специфични правила на триъгълен кръг. Според ще бъдат позволени всички удари от бокса и част от ударите в ММА. Забранени са ритниците, лактите, боят на земя и хватки за предаване. Според Пулев разпоредбите не са съвсем същите като в бокса и няма огромна разлика.

" Трилър " разгласи и целия лист с мачове. Преди Пулев и Мир на кръга ще излязат някогашният UFC войник Мат Митрионе против боксьора Александър Флорес. В различен мач някогашният международен първенец на Световния боксов съвет (WBC) в супер междинна категория Сакио Бика ще срещне Майк Пери. В шоуто ще взе участие и " Металика ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР