Кубрат Пулев посочи бившите световни шампиони по бокс в тежка

...
Кубрат Пулев посочи бившите световни шампиони по бокс в тежка
Коментари Харесай

Пулев посочи Уайлдър и Руис като потенциални съперници

Кубрат Пулев уточни някогашните международни първенци по бокс в тежка категория Дионтей Уайлдър и Анди Руис в листата с евентуални свои противници. Българският боксьор счита, че с две победи против мощни противници може бързо да се изкачи още веднъж в ранглистата на някоя от организациите. Освен Уайлдър и Руис Пулев назова още имената на Джо Джойс, Дилиън Уайт и различен някогашен международен първенец - Чарлз Мартин.

" Не мисля, че ще са ми нужни толкоз години, колкото преди, с цел да стигна още веднъж до мач за купа, нужни ще са два мача, при положително стичане на събитията - две победи против положителни съперници. Може да бъде Джойс, може да бъде Уайт, може да е Анди Руис, подготвен съм, усещам се неповторимо мощен. Уайлдър може да е. Може да е Чарлз Мартин. Има доста боксьори, които са неповторими, само че аз мисля, че съм по-добър ", сподели Пулев пред.

Миналата седмица мениджърът на българина Ивайло Гоцев съобщи, че представители на Джо Джойс са поискали мач, само че занапред ще има договаряния.

Пулев сподели, че желае да прави мачове и в бокса, и в новите серии, където Франк Мир още в първия рунд. Относно мача си с някогашния повторен първенец на UFC в тежка категория Пулев сподели: " Притесняваха ме доста неща. Нямахме право да забележим на кръга, да стъпим на него. Два пъти съм имал мачове за международна купа, във всеки от тях съм можел да видя и да стъпя на кръга преди мача, а в този момент бяха забранили. Беше изненада и за мен. Именно тази изненада ме притесняваше. Беше неповторимо събитие, за мен беше чест, че съм първият първенец. Залагат огромно бъдеще и са открити да вършим още мачове. "

Пулев сподели още, че към този момент е изцяло здрав и се е възстановил от травмата в рамото, която имаше по време на мача с Антъни Джошуа. Относно загубата в мача за международната купа той сподели, че треньорът му Ули Вегнер е бил срещу присъединяване му в мача, защото малко преди този момент българският боксьор беше болен от ковид.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР