Кубрат Пулев, който се контузи и пропусна към този момент

...
Кубрат Пулев, който се контузи и пропусна към този момент
Коментари Харесай

Кобрата се ядоса на коментарите по свой адрес: Никога не съм бил лигльо!

Кубрат Пулев, който се контузи и пропусна към този миг шанса да се бие за международната купа против Антъни Джошуа, проговори във „ Facebook “. Кобрата е сърдит на стотиците мнения и рецензии по негов адрес, които пристигнаха даже и от самия английски боксьор.

Ето какво написа Пулев в формалната си страница:
"Здравейте, другари!

В последните дни чух и прочетох рецензии по собствен адрес, в това число и от Антъни Джошуа. Едва ли не, че травмата ми е дреболия и че отказването ми от борбата за международната купа в Кардиф е моя волност.

Всяка травма е безусловно друга и не може да се съпоставя, още повече с травмата на различен човек. Никога не съм бил глезльо. Даже в противен случай. Смятам, че държа доста на болежка и сигурно повече пъти от Джошуа съм играл с най-различни травми и здравословни проблеми.

За мача против Кевин Джонсън упражнявах от самото начало с мъчителна травма на петата, която ми беше лимитирала придвижванията, само че не съм и гъкнал.

Срещу Дерек Чисора, в седмицата преди мача, бях зле, с висока температура, само че не отложихме дуела, макар, че 4 дни преди да изляза на кръга, треньорът ме попита, дали не желая да го отложим. Казах: “Абсурд, ще се оправя!”

Травмата сега не ми разрешава да се приготвя пълноценно, камо ли да стъпя на кръга по този метод. Това е травма, която може да докара до доста съществени затруднения.

Разбирам, че всеки желае да му е елементарно, само че аз няма да дава тази опция.

Напротив!

Знам, че рано или късно, пътищата ни ще се пресекат още веднъж и тогава ще бъда здрав и добре квалифициран и ще изляза, с цел да надвивам! ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР