Кубрат Пулев благодари на публиката в Арена Армеец за подкрепата

...
Кубрат Пулев благодари на публиката в Арена Армеец за подкрепата
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Уникална публика!

Кубрат Пулев благодари на публиката в " Арена Армеец " за поддръжката в борбата против Хюи Фюри. Близо 11 000 фенове скандираха " Българи, юнаци! " през цялата среща и помогнаха на Кобрата да завоюва и още веднъж да огледа към международната купа.

Кубрат поздрави и противника си, към който насочи покана да упражняват дружно, с цел да може британецът да вдигне своята класа.
Кубрат победи Хюи Фюри, гледа към трона на Джошуа (ГАЛЕРИЯ) Пулев още веднъж е формален кандидат за международната купа на IBF
" Фюри беше доста крив противник, сложен за намиране. Трудът ми в тренировките се се възнагради. Радвам се, че това събитие се случи, стана страхотна церемония, а най-уникалната аудитория в света е българската "

" Срещу Антъни Джошуа ще излезе напълно различен Кубрат Пулев от този, който видяхте довечера. Имах травми, само че този път не бяха решаващи. Ще проучваме стореното довечера и ще се опитаме да подобрим представянето си ", сподели Кубрат Пулев, откакто подчини Хюи Фюри и още веднъж се трансформира в формален кандидат за международната купа на IBF, чийто притежател сега е Антъни Джошуа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР