"Ку*ви! Изроди! П**ки! Мутри! Нещастници! Подлоги! Нищожества! Селяни!". Това са

...
"Ку*ви! Изроди! П**ки! Мутри! Нещастници! Подлоги! Нищожества! Селяни!". Това са
Коментари Харесай

Пиарът на ГЕРБ: Провокираха ни, за да обвинят ГЕРБ, че бие мирните протестиращи

"Ку*ви! Изроди! П**ки! Мутри! Нещастници! Подлоги! Нищожества! Селяни! ". Това са изразите, а на фотографията е едно от лицата, с които 20-30 "умни и красиви " провокатори крещяха в лицата на хора, които са пътували с часове от цялата страна, с цел да дойдат в София и да поддържат ГЕРБ и Boyko Borissov.

Това написа на персоналната си страница във Facebook пиарът на ГЕРБ Никола Николов, който разяснява случаите по време на днешната Национална конференция на партията. Ето какво още показа той:

"Тези лица евентуално няма да ги видите довечера в новините по малкия екран. Защо? Защото ще Ви демонстрират докарани от някого млади и здрави момчета, които налитаха на пердах на кого ли не, в това число на хора от ГЕРБ и публицисти! Polina Paunova, Miroluba Benatova и Genka Shikerova, за какво не пожелахте, макар че Ви предложих, да запишете и нашата сътрудник Ася, която също беше бита от същите момчета? Или Ася не пасва на версията, че биячите са на ГЕРБ?

Изведоха подбудител от Националната конференция на ГЕРБ

А истината е една - биячите бяха момчета на по 20-30 години и бяха докарани от някого да предизвикат вълнения и пердах, с цел да може най-после ГЕРБ да бъде упрекнат, че бие "мирните протестиращи ", които също предизвикаха напрежение като блокираха пътя, входовете и изходите от и към Тех Парка и паркинга на зала Арена ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР