КСНС започва да се изпразва от съдържание. Това се дължи

...
КСНС започва да се изпразва от съдържание. Това се дължи
Коментари Харесай

ГЕРБ няма да позволи на Радев да трупа позитиви с КСНС, смята Бойко Ноев

КСНС стартира да се изпразва от наличие. Това се дължи на обстоятелството, че държавното управление и ГЕРБ няма да разрешат на Румен Радев да натрупа позитиви. КСНС е едно от мястото, където президентът може да направи това. Това сподели някогашният министър на защитата Бойко Ноев. " Българската войска е куха. Кризата в нея е на всички места и повсеместна. Очаквам през днешния ден на КСНС нищо да не се промени. Ще се приказва, че е реализиран консенсус, че би трябвало да се провиснал в допълнение пари за националаната сигурност и до такава степен. Нищо няма да се случи ", разгласи той пред bTV.

" Странно е Англия да приказва за нападателна Русия. Лондонските банки прибраха с голямо предпочитание мафиотските съветски пари. Продадоха си футболните клубове на съветски олигарси. Продадоха си пресата на руснаци. Съединени американски щати постановиха наказания на съветски банки и приканиха Англия да направи същото, само че това не се случи. Всички в Европа виждаме това. Не инцидентно в Германия попитаха по какъв начин да имат вяра на английски министри, които излъгаха даже за Брекзит. Трябва да се спре с двойните стандарти. Всички виждаме това и неслучайно 88% от популацията на Европа не има вяра на английските тези. В България също би трябвало самоуверено да говрим за това ", безапелационен беше Ноев.

" Турция е поела по курс, който я отдалечава от западните й съдружници. Тя купува ракетни ситуации от Русия, с цел да се пази от Запада. Това е ясно и също би трябвало да бъде обяснено на българските жители ", приключи той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР