Ксения Флорънс Габриела Софи Айрис, принцесата на Саксония, влезе в

...
Ксения Флорънс Габриела Софи Айрис, принцесата на Саксония, влезе в
Коментари Харесай

Германската принцеса, която позира гола за Playboy

Ксения Флорънс Габриела Софи Айрис, принцесата на Саксония, влезе в историята като първата аристократка, театралничила за Playboy. И счита, че нейните предшественици " несъмнено биха одобрили ".
 Раджуа ал Хюсеин - йорданската принцеса, наследила елегантността на кралица Рания
Това ли е наследничката на кралица Рания

Принцеса Раджуа не отстъпва по жанр

37-годишната немска принцеса е на корицата на немския Playboy за месец март 2024 година в предизвикателна поза, покрила единствено едната половина на тялото си с бял плат.

Което не й пречи на друга снимка бързо да остави цялото си благовъзпитание настрани и да позира до първокласен басейн без горнище и в прозрачна бяла пола с цепки до кръста.

На трета фотография Ксения, чийто пра-пра-пра-дядо е Фредерик Август III - последният крал на Саксония, носи разкопчано бяло боди, което издърпва надолу, с цел да разкрие гърдите й.

В изявлението към фотосесията за немския Playboy принцесата на Саксония споделя, че посредством фотосите желае да покаже, че всяка жена е красива такава, каквато е.

" Не е нужно да се преценявате с трендовете или да вършиме интервенция на тялото си, единствено с цел да угодите на някого ", споделя тя пред списанието. " Имам стрии и съм горда да ги покажа. "

Дългогодишно известно лице от телевизионния екран, в момента принцесата взе участие в предаването B:Real - Real Celebrities, Real Life. Днес тя още веднъж е уверена, че още би трябвало да се бори против предразсъдъците непрекъснато - от една страна заради произхода си, а от друга - и поради тялото си, написа Daily Mail.

Xenia Florence Gabriela Sophie Iris, the Princess of Saxony, becomes first aristocrat to cover Playboy
— Jaun News (@JaunNews)
" В някои телевизионни риалити излъчвания бях единствената, на която не беше направено нищо по тялото й ", споделя тя, уточнявайки, че някои жени са били с извънредно доста корекции. " Не ме одобряваха за конкуренция, тъй като нямах извивки и не бях женствена. "

Звездата от Undercover Princesses признава, че " ужасните " мнения едвам не са я предиздвикали да " поддаде на натиска " да си направи пластична интервенция, въпреки че не се е стигнало до такава степен.

Кралски потомък и бивш модел на Ikea, Ксения Флорънс Габриела Софи Айрис е създател и на автобиографичната книга Xenia: The Life of a Princess in the 21st Century. " Виждам себе си повече като тип разузнавач. Искам да върна същинските неща в риалити малкия екран и в това време да покажа на хората коя съм в действителност. "

Претенцията й като принцеса обаче беше оспорена от минимум един член на нейната благородна линия. Мария Емануел, маркграф на Майсен, направи яростно изказване пред немския вестник Bild, откакто новината за книгата на Ксения стана публично притежание.

" Тя е едно нищо, не може да има автобиография. Това е ужасна неточност, злощастие за 1000-годишната дома на Уетин ", не скрива разочарованието си аристократката пред The Independent.
 Принцеса Изабела - дъщерята на датския крал Фредерик провокира голям интерес към гимназията си
16-годишната принцеса, която провокира възторг

И притегли вниманието към учебното заведение си

Въпреки това Ксения Флорънс Габриела Софи Айрис споделя пред Playboy, че счита, че починалият крал на Саксония не би се възпротивил за фотосите ѝ в списанието: " Винаги ми е описван като много забавен и любящ човек. Така че той несъмнено би го одобрил. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР