Ксения Атаева от Нижни Новгород стана най-гърдестата фенка, заснета на

...
Ксения Атаева от Нижни Новгород стана най-гърдестата фенка, заснета на
Коментари Харесай

Ксения е най-гърдестата фенка на световното в Русия

Ксения Атаева от Нижни Новгород стана най-гърдестата фенка, снимана на шампионата само че футбол в Русия, пишат локални медии.


Тя бе забелязана на мача Русия-Испания и незабавно след него беше нападната от десетки чужденци за общи селфита.

Оказва се, че девойката е добре известна в Нижни Новгород. Ето какво споделя тя за себе си в локалната преса:

" Ами да го кажа просто, имам 8,5-9-ти размер на гърдите. Всичко ми е натурално, само че мисля, че малко от вашите читатели ще го повярват. До този миг размерът на гърдите ми по никакъв начин не е влияел на персоналния ми живот, защото аз съм изцяло свободна. Има мъж, на който съм забавна, няма да укривам. Но съм уверена, че при хубавиците с размер 3-2 ухажорите са доста повече.

Все отново получих доста внимание: поканиха ме в Москва за присъединяване в някои планове, само че ме отблъсна тематиката на въпросното шоу. От локални малките екрани към този момент нямам предложения. Посетителите на страницата ми в интернет не са малко, приблизително по 20 000 на месец.

Случват се и рядкости, през вчерашния ден чужд мъж ми написа: " Къде живееш? Търсих адреса ти от разнообразни таксиджии, не ми го споделиха ". Така, че е добре, че не употребявам таксита, другояче щях да одобрявам посетители. На улицата няколко младежи ми споделиха: " Ти не съществуваш ". По-добър комплимент не може да се измисли. "

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР