Krypton 660 регистрира движение с максимална скорост от 220 инча

...
Krypton 660 регистрира движение с максимална скорост от 220 инча
Коментари Харесай

Zircon 660 и Krypton 660 - ултралеки мишки от Genesis


Krypton 660 записва придвижване с оптималната скорост от 220 инча в секунда
(снимка: Genesis)

Полският бранд Genesis добави две нови мишки в портфолиото си, предопределени за геймъри, които ценят ултралеката структура, прецизността и комфорта. Zircon 660 и Krypton 660 разполагат освен с всепризнати оптични датчици, само че и с висококачествени съставни елементи за по-голяма устойчивост и комфорт, без значение от типа на захвата.

Zircon 660 е оборудвана с Pixart PAW3311 – датчик с оптималната разграничителна дарба от 12000 DPI, кадърен да наблюдава придвижване със скорост от 300 инча в секунда и ускоряване от 35 G.

Krypton 660 идва със датчик Pixart PAW3327, предлагащ безупречна регистрация на придвижване с оптималната скорост от 220 инча в секунда, ускоряване от 30 G и резолюция 12 000 DPI.

И двата модела са оборудвани с механични микросуичове Huano Purple, отличаващи се с динамично тактилно чувство, устойчивост до 90 милиона клика и умерена мощ на напън (60 g).

Zircon 660 предлага тройна съгласуваност. Потребителите могат да употребяват устройството безжично с режим RapidSpeed или да свържат мишката с компютър посредством BT 5.0, оптимизирайки потреблението на сила за ежедневната си работа. Кабелната съгласуваност, от своя страна, обезпечава и зареждане, без да се прекъсва играта.

Очакванията на почитателите на класическия кабелен геймплей ще бъдат оправдани и от Krypton 660. Този модел е оборудван с кабел вид Paracord, който спрямо елементарните кабели се отличава с по-голяма издръжливост, по-малко тегло и повече еластичност.

Zircon 660 е оборудвана със датчик с оптималната разграничителна дарба 12000 DPI
(снимка: Genesis)

Лекото тегло и на двата модела (Zircon 660 – 59 грама, Krypton 660 – 49 грама) е реализирано посредством премислен избор на материали, потребление на лек кабел и неповторими изрези на дъното.

Корпусът на мишките е планиран с мисъл за геймърите, употребяващи както palm, по този начин и claw захват. Това значи особено профилиране за устойчиво позициониране на ръката и повишение на комфорта по време на дълги часове игра.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР