Круизната линия Celestyal Cruises, носител на редица награди и превърнала

...
Круизната линия Celestyal Cruises, носител на редица награди и превърнала
Коментари Харесай

Американска кулинарна звезда сътвори гурме меню за круизи



Круизната линия Celestyal Cruises, притежател на редица награди и трансформирала се в избор № 1 за пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие, разгласи ново, извънредно обичайно гръцко меню, налично на борда на корабите им от м. април т.г.

Celestyal Cruises – специалист в круизните пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие създаде новия сет от обичайни кулинарни изкушения в съдействие с Даян Кочилас, един от световноизвестните специалисти по гръцка и средиземноморска кухня.

Тя е водещ, основател и копродуцент на „ Моята гръцка маса “ - известното шоу за кулинария и пътувания, което се излъчва в националния ефирен ефир както в Съединени американски щати, по този начин и в Австралия. Кочилас е и създател на повече от 18 готварски книги за гръцко-средиземноморска кухня; тя е още основен готвач-консултант и основател на готварско учебно заведение.

С гръцки и американски корени, Кочилас израства, прекарвайки летата си на родния остров на татко си – Икария, който се намира в „ Синята зона “, известна с дълголетието на своите поданици. Днес там тя управлява Glorious Greek Kitchen Cooking School. „ Ню Йорк Таймс “ разказва острова като мястото, „ където хората не помнят да умрат “.

Първокласното шестстепенно дегустационно меню, включващо локална продукция от доста от островите, които Celestyal посещава, ще се предлага в профилирания ресторант на Celestyal. Ежедневно авторско ядене, основано особено от Кочилас, също ще бъде показано като част от предлагането.

Всички ястия са съсредоточени към здравословната средиземноморска диета, като доста от тях са растителни или вегетариански, безглутенови и/или с веган разновидности.

Специалното дегустационно меню приключва с избор на ястие с гръцко сирене или „ плаващ гръцки остров в мрачно винено море “, дружно с гръцки дижестив и известният десерт „ сладко на лъжица “. Всички ястия в дегустационното меню са съчетани с локални гръцки виновност, получени от дестинациите, които Celestyal посещава.

В основната столова гостите могат да се насладят на икарийски Longevity Greens Phyllo къс със сезонни зеленчуци, лятна тиква, моркови и билки.

„ Щастливи сме да разтеглим партньорството си с Даян в това динамично кулинарно странствуване, което стартира през 2019 година с нашето спонсорство на сезон трети от предаването „ Моята гръцка маса “ “, сподели Лесли Пидън, основен търговски шеф на Celestyal Cruises.

„ Тъй като от ден на ден хора, които пътуват по света търсят по-здравословна храна, ние сме щастливи, че обединихме напъните си с известната и обичана гръцка кулинарна икона Даян, с цел да предоставим на нашите посетители достоверни прекарвания на борда, която никоя друга линия, плаваща в Източното Средиземноморие не може да предложи.”

„ Понеже средиземноморската диета продължава да набира известност и от ден на ден хора откриват разнообразието от гръцка кухня оттатък класическата гръцка street food, аз съм извънредно разчувствана да предам любовта си към гръцката кухня, нейните артикули, районни усети и здравословни качества.

Гърция е невероятна кулинарна дестинация, с вкусни завършения във всяко нейно пристанище. Интересът, и любовта към културата и храната на Гърция, който и споделяме със Celestyal,направи партньорството ми със компанията елементарно и прелестно “, означи Даян Кочилас.

За повече информация или резервация посетете:

За Celestyal Cruises

Celestyal Cruises бързо построи известност и завоюва самопризнание като избор №1 за круизни пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие с помощта на своя опит в района и на изключителното гостолюбие, което гостите получават на борда.

Компанията ръководи два кораба за пътувания в района, а по-малкият им размер подсигурява същинско и насаме прекарване за пасажерите. Философията на компанията е построена върху неповторимото гръцко завещание, което съчетава гостоприемството с същинското потапяне в атмосферата на дестинациите и обезпечава достоверно прекарване за цялостен живот, както на борда, по този начин и на сушата.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР