Кройдън: Тийнейджър в ареста, след като 15-годишно момиче е намушкано до смърт с „нож с дължина един крак“

...
17-годишно момче, което е познавало жертвата, е арестувано малко повече
Коментари Харесай

17-годишно момче, което е познавало жертвата, е арестувано малко повече от час след нападението, извършено на натоварения Уелсли Роуд около 8:30 сутринта.

Свидетели казаха, че момичето и предполагаемият нападател не са имали връзка.

Антъни Кинг, председател на My Ends - проект, подпомагащ борбата с младежкото насилие в Кройдън, каза, че момчето е било известно на местните обществени групи от последните няколко години.

Г-н Кинг беше със семейството на момичето след инцидента и каза, че те са „с разбито сърце ".

Той добави: „Тя имаше светло бъдеще пред нея. Тя беше в GCSE година."

Кройдън: Момиче, 15, намушкано до смърт на път за училище – докато тийнейджър е арестуван

Г-н Кинг описа момичето като „абсолютно невероятна млада дама“ и разказа как други казват, че е „весела, много комедиен".

Междувременно постоянен поток от доброжелатели остави цветя и картички близо до сцената в сряда вечерта.

Една от картичките, оставена близо до мястото, където е извършена атаката прочетете: „Съжалявам, че живеем в този луд свят, това няма смисъл.

„Лети високо там, моята мама ще се грижи за теб. RIP красива, вечно млада, взета твърде рано.

„Мислите и молитвите са с твоето семейство и приятели, Бог да те благослови.“

Друг каза: „Почивай в мир малка принцесо. Така че тъжно, че животът ти е отнет в разцвета на силите ти, ти докосна душата ми."

Спешните служби бяха извикани на Wellesley Road около 8:30 сутринта, но момичето беше обявено за мъртво на място 50 минути по-късно.

Изображение: Една от картите, оставени на местопроизшествието

„Кръвта течеше като вода“

Шофьор на автобус и случаен минувач бяха видени отчаяно да се опитват да спасят момичето, преди да пристигнат службите за спешна помощ, с полиция на местопроизшествието в рамките на две минути.

Заподозреният е арестуван в рамките на 75 минути след намушкването с нож в близкия Ню Адингтън.

Виктор Асаре, на 50 години, разказа как е видял момче, наръгано с нож момичето във врата с нож, който беше „черен, тънък и дълъг около един фут“.

„Момчето носеше черен блейзър, момичето носеше зелено. Изглеждаше, че момичето не иска момчето да се приближи”, каза охранителят. „Кръвта идваше като вода.“

Той каза, че момчето е избягало и „всички плачеха и крещяха“, добавяйки: „Момичето беше на пода.

„Ние се опита да го хване и много хора се опитаха да спасят момичето. Бях толкова шокиран, бях потресен. Това е нечия дъщеря."

Изображение: Доброжелател пристига на сцената с цветя

„Приятелят ми мъртъв ли е?"

Майкъл Файф, случаен минувач, каза на Sky News, че беше на път за работа, когато видя „вълненица“ и му казаха, че момиче е намушкано.

Той каза: „Имаше много хора, които току-що бяха слезли от автобуса и след това мисля, че два от приятелите на момичето излязоха и те се опитаха да се втурнат към тялото.

"Така че аз и няколко от другите хора се опитахме да я задържим и просто казахме:" Виж, нека се опитат да помогнат твой приятел", а тя просто крещеше: „Приятелят ми мъртва ли е? Тя е най-добрият ми приятел".

Изображение: Криминалист работи в двуетажен автобус зад полицейския кордон Изображение: Момичето беше обявено за мъртво сцената около 9.20 сутринта

Майка на две деца, която искаше да бъде кръстена само като Бриджит, каза: „Бях в автобуса преди това, слязох и тръгнах обратно долу, видях ги да я съживяват.

„Шофьорът я държеше и една дама. Службите за спешна помощ вече бяха тук, когато се върнах."

Тя каза, че други две ученички, за които се смята, че са приятелки на жертвата, са се опитвали да преминат през полицейския кордон, но са били задържани.

< p>Червен двуетажен автобус по маршрут 60, три полицейски коли и около дузина полицаи, както и палатка за съдебна медицина, можеха да се видят в запечатаната зона извън Whitgift Center.

Главен суперинтендант Анди Британ каза на пресконференция от мястото на инцидента: „Това е най-лошият кошмар на всеки родител.

„Знам, че полицаите, които реагираха тази сутрин, заедно с нашите колеги от спешната служба, са съкрушени от смъртта на жертвата. Това е емоция, която споделям, и знам, че хората в Кройдън ще се почувстват по същия начин."

"Най-лошият кошмар на всеки родител"

Семейството на момичето е "опустошено"

Джеймс Уоткинс, от Mainz World , който управлява проекти за превенция и интервенция за деца и младежи, каза, че подкрепя „опустошеното“ семейство на момичето, което пристигна на място между 9 сутринта и 10 сутринта.

„Те бяха съсипани и бих казал повече което е важно в шок, не мисля, че се чувства реално за тях", каза той.

Старият дворец на училището Джон Уитгифт, което посещава момичето, каза в изявление: "Ние сме дълбоко шокирани от безсмислената и трагична смърт на нашия много обичан и ценен приятел и ученик.

„Ще отнеме известно време на общността на Стария дворец да се примири с тази ужасна новина и ние ще предложим подкрепа на нашите ученици, докато се опитваме да го направим.

„Преди всичко, ние изпращаме нашата любов и най-дълбоко съчувствие към семейството на момичето в този невъобразимо изтощен момент.“

„Невъзможно за разбиране“

Кметът на Лондон Садик Хан каза, че е „абсолютно съкрушен“ от смъртта.

„Мислите и молитвите ми са със семейството и приятелите на това младо момиче и с цялата общност, в това невъобразимо ужасно време“, каза той.

Посрещнатият полицейски комисар сър Марк Роули каза: „Безсмисленото убийство на 15-годишно момиче на път за училище е невъзможно за разбиране.

< p>„Беше трогателно и смиряващо да се срещна с много членове на изключителната общност на Кройдън, които се събраха в подкрепа на семейство, което сега се справя с най-невъобразимата мъка.“

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР