Кризата в ДПС е режисирана от няколко човека, но основният

...
Кризата в ДПС е режисирана от няколко човека, но основният
Коментари Харесай

Кризата в ДПС е режисирана от няколко човека, но основният кукловод не е Доган

Кризата в Движение за права и свободи е режисирана от няколко индивида, само че главният кукловод не е Доган. Основният кукловод обаче не е Доган, а Джейхан и Рамадан. Слушам го този хубавец през днешния ден по БНТ1 и нямам доверие на ушите си. Срещата при Доган в Летните Сараи в Росенец не била инициирана от Почетния ръководител на Движение за права и свободи, а от групата към Джейхан Ибрямов и Рамадан Аталай. Навярно по този метод придават тежест на заверата си и да смъкват рейтинга на Пеевски сред гласоподавателите на Движението без да помислят, че му нанасят най-големия удар от основаването му до през днешния ден.Булката на Джейхан и секретарка в Движение за права и свободи била запитана от Пеевски с кого е – с него или с Доган… Да се смее ли човек или да плаче?

В тази партия има правилник и всяка секретарка, ръководител,

почетен ръководител си знае мястото. Какво мисли секретарката и с кой е, е без значение.

Сега забележете, че Джейхан се вживява в ролята на представител на Доган, а това не е задоволително в тази групировка.
Според осведомени при Сокола вървят единствено съгрешилите.

Кризата в Движение за права и свободи е режисирана от няколко индивида, само че главният кукловод не е Доган 08.07.24 14:11 Калина Андролова: Франция е емблематичен образец за това за какво глобалистите истерично водят война за опцията мигрантите да не стопират да заливат Европа 08.07.24 14:09 Доц. Мария Пиргова пред SafeNews: Макрон катастрофира 08.07.24 13:59 Кой орган в човешкото тяло е виновен за дълголетието? 08.07.24 13:54 Отцепилите се депутати от ПГ „ Величие “ написаха и внесоха законопроект от едно изречение (ДОКУМЕНТ) 08.07.24 13:49

Според вас, читателите, за какво при Доган не са извикани 30-те депутати, дали своят вот “за ” кабинета „ Желязков ”? Защото са изпълнили на 100% предизборните си обещания. И децата знаеха, че Движение за права и свободи ще ръководи с ГЕРБ след изборите.
Джейхан сподели и нещо плашещо в ефир, че не той, а Доган е решил по какъв начин да се гласоподава и той е обединил 14-те индивида в едно. Тоест те нямат мнение като народни представители (кукли на конци), а извършват воля на трето лице. Тази партия, парламентарна група, няма ли си ръководител? Не е ли той Делян Пеевски?
За какъв парламентаризъм приказваме в тази ситуация?Това да не е частна компания???
Всяко едно такова значимо решение би трябвало да се одобри от парламентарната група, а не от група самозванци, манипулиращи почетния ръководител. Сега забележете, че мъжът на секретарката на Джейхан не знаел за назначените фрагменти на Движение за права и свободи по регионалните администрации. Защо се прави на вманиачен? В 11 регионални администрации има назначени фрагменти на Движение за права и свободи. Тоест Борисов- Главчев е угодил уместно на Доган.

Защо кабинета „ Желязков “ стресна групата към Рамадан Аталай и Джейхан Ибрямов?

Според ловкия манипулатор е нямало диспути за кабинета, само че това е 100% неистина, тъй като през цялата предизборна акция деятелите и претенденти за народни представители обясняваха на електората по какъв начин ще ръководят с ГЕРБ и това докара до положителния резултат на Движението за права и свободи. Хората на Движение за права и свободи чакаха да влязат във властта. Друг е въпросът, че Пеевски стартира да почиства партията от клиентелисти и това не се харесва на остарялата номенклатура и олигархия.

ФЕНОМЕНЪТ – Пеевски стартира и акция по сливане на електората. Това изяснява и положителния резултат от 366 562 гласа и 47 народни представители в 50-ото Народно заседание.

Групата към Джейхан желаят Движение за права и свободи да остане етническа- бутикова партия без развиване

с 15 – 20 определени депутати без хоризонт и да манипулират турското население с Възродителния развой, без да си дават сметка, че България от дълго време е член на Европейски Съюз и НАТО и тези опорки не вървят ….Пеевски в тази ситуация е модернист и отвори чадъра за българи депутати в Движение за права и свободи и това докара до доста по добър резултат. Навярно някой се е стреснал от възходящия рейтинг на Движение за права и свободи и с това разделяне желае да удари спирачката на Движението за права и свободи. Кой има изгода от това разделяне е въпросът???? Това са ПП-ДБ, които в последните дни изкараха всеки специалист от техните редици да нагнетява напрежението сред Пеевски и Доган и да изяснява по какъв начин разрива в Движение за права и свободи е необратим. Примерите са десетки. Единия от тях е на съветника на Тагарев, Мустафа Емин от ПП-ДБ, който обясняваше по националните медии, че конфликта на Доган и Пеевски е действителен. Тоест от ПП-ДБ желаят разделяне в Движение за права и свободи, а Рамадан Аталай и Джейхан Ибрямов обслужиха тъкмо тези ползи.Тук обаче поражда към този момент въпросът, ще прозре ли философът Доган в какъв капан влиза? Тук си заслужава да видите невидимото!

Източник: Георги Зафиров, Facebook група „ ВЕСТНИК ЯМБОЛ “

Още вести четете в: България За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР