Кризата с коронавирус доказа, не просто показа, а доказа необходимостта

...
Кризата с коронавирус доказа, не просто показа, а доказа необходимостта
Коментари Харесай

Нинова не иска Борисов да краси премиерския пост

Кризата с ковид потвърди, не просто сподели, а потвърди нуждата от промени. Това съобщи от трибуната на Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя настоя за промени в стопанската система и опазването на здравето. ГЕРБ и Оперативна програма не разбирали нуждата от промени. Искали единствено да оцелеят във властта. Работи се на парче, на правилото проба - неточност, уверена е Нинова.

" Така не се ръководи страна ", отсече аленият лидер. Още не се знаело действителното положение на бюджета. Нужен е повсеместен проект, а не работа на парче, настоя Нинова.

Тя настоя още веднъж за безплатна помощ за най-засегнатите от рецесията.

В последните седмици сме залети от записи, мемоари, СМС-и, сподели Нинова. Властта ръководи с скъпи мемоари към девойки и записи, по думите й.

Свободата на словото било заблуда , по думите й. Тя още веднъж посочи, че паралелната страна била обвила в пашкул действителната.

Управлението на Борисов нанесе доста вреди на страната , акцентира Нинова.

Той дал институциите на задкулисието. Днес задкулисието ръководи страната, безапелационна бе алената депутатка.

Време е министър председателят, не бушоните му, да дават отговори , изрично съобщи Нинова, а по думите й, Борисов не бил за този пост и нямало потребност да го краси, в случай че не знае какво става.

Трябва да се обединим, настоя още Корнелия Нинова. Тя желае хората да си върнат държавността.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР