Криза и затваряне на много бензиностанции - това е прогнозата

...
Криза и затваряне на много бензиностанции - това е прогнозата
Коментари Харесай

Експерт на БПГА прогнозира много фалити на бензиностанции заради НАП

Криза и затваряне на доста бензиностанции - това е прогнозата на представителя на Българската петролна и газова асоциация (БПГА) Светослав Бенчев. Причината за " черната визия " е следващата промяна на касовите апарати, за която беше дадена даже пролонгация.
Финансовият министър Владислав Горанов съобщи, че в седемте месеца до влизането в действие на новата разпоредба за огромните търговци т.е. записаните по Данък добавена стойност " напрежението би трябвало да се реши ".
" Голяма част от бензиностанциите ни ще затворят, тъй като няма да имаме опция да осъществим условията. Налагат се промени в софтуера. По-малките обекти пък би трябвало да си купят напълно ново фискално устройство ", разясни Бенчев пред bTV. Според него е редно да има нова среща с премиера Бойко Борисов, с цел да се приказва по съответни условия и се оплака, че той и Горанов не са дали отговор на няколко писма на БПГА.
Междувременно се появиха нови оферти за условия, които вървят при ускорено публично разискване. Какви са те - научете ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР