Критичният прочит - политика като изкуство на изгодното. Кой какво

...
Критичният прочит - политика като изкуство на изгодното. Кой какво
Коментари Харесай

В ”Честно казано с Люба Кулезич” на 7 юни ще видите... frognews.bg

Критичният прочит - политика като изкуство на преференциалното. Кой какво търси в сегашната управническа настройка - власт, помилван или измама? С гневната си рецензия към позорни политически интимности глас издига някогашният народен представител от гражданската квота на ГЕРБ и член на „ Групата за напън “ доцент Методи Андреев . Защо Борисов и Доган внезапно се размечтаха за правосъдна, та даже конституционна промяна? Наистина ли кораби плуват в очите ни...

Прагматичният прочит - политиката като изкуство на вероятното. В студиото влиза политологът доцент Момчил Дойчев - съпредседател на Атлантическия съвет в България, който твърди, че под юмрука на Радев и против рожбите на съветската агентура у нас, постоянното държавно управление е късмет. Колко евентуални са обаче верните конституционни промени и „ преосноваването на страната ни “ - апел, който в „ Честно казано “ насочваме от години?

Конкурсът за началник на Българска национална телевизия, който беше заченат с документен „ грях “ и завърши с циничното „ грух “! Ще изтрием ли загатна за междинния пръст, който Емил Кошлуков сподели от екрана, а след това Съвет за електронни медии избра отпред на публичната телевизия. Вече и съд призна пороците на състезанието, контролиран от Соня Момчилова. Гост - претендентът за шеф на Българска национална телевизия, който вкара проблема в съда - юристът Ирина Величкова .

Докато едни го подценяват, други с него злоупотребяват - престижът на публичните медии. Има ли кой да чуе апелите да бъде спряна античовешката агитация в народен ефир? Говорят Цветан Томчев - фотожурналистът - създател на съботните митинги пред БНР, отдадени на ефирния подбудител Петър Волгин, както и журналистът Калин Манолов , който беше част от срещата им с генералния шеф на радиото.

 

всяка сряда от 20.00 часа по телевизия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР