Критичните заключения в за върховенството на закона в България бяха

...
Критичните заключения в за върховенството на закона в България бяха
Коментари Харесай

Не сме по-зле от Северна Корея, обявиха от ГЕРБ за българската резолюция на ЕП

Критичните изводи в за върховенството на закона в България бяха омаловажени от ръководещата коалиция ГЕРБ - " Обединени патриоти " и оценени високо от опозиционната Българска социалистическа партия. Първата резолюция на Екологичен потенциал за страната, предшествана от мощно сериозния отчет на Европейската комисия за върховенството на закона в България, нажежи парламентарните пристрастености в петък сутринта.

" Демокрацията ни е болна и единственият лек е оставка "

" От през вчерашния ден Европа с пръст уточни кои са виновниците за това положение. Виновниците са от политическа партия ГЕРБ и " Обединени патриоти " (...) Това към този момент става диагноза. Нашата народна власт е болна. Тя би трябвало да бъде излекувана, да се откри лек ", сподели социалистът Драгомир Стойнев и добави, че " единственият лек е незабавна оставка ".

По думите му Европейски Съюз към този момент е осъзнал, че " близки компании до ръководещото държавно управление заграбват европейските фондове " . Той обаче акцентира, че страната ни не трябва радва на тази резолюция.
Стойнев напомни, че: " Той сподели, че в България съществува корупция, в България няма независимост на медиите, липса на господство на закона и най-учудващо ГЕРБ и " Обединени патриоти " споделиха: " Чудесен отчет ".

По думите му Европейската национална партия, чийто член е ГЕРБ и която не поддържа резолюцията, е останала малцинство в Европейския парламент.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР