Критични коментари разкъсаха тоалета на съпругата на президента на Франция

...
Критични коментари разкъсаха тоалета на съпругата на президента на Франция
Коментари Харесай

Разкъсаха Бриджит Макрон заради тази черна рокля СНИМКИ

Критични мнения раздраха тоалета на брачната половинка на президента на Франция Еманюел Макрон, който бе избрала за срещата с украинския водач Володимир Зеленски, написа Daily Mail.

На 16 април в Елисейския замък президентът и първата дама Бриджит Макрон бяха домакини на работен обяд. За събитието 68-годишната госпожа Макрон бе облякла черна рокля с графичен принт с дължина над коляното на Louis Vuitton от новата пролетно-лятна сбирка.

Визията си някогашната учителка добави с черна маска, типичен обувки на висок ток и няколко бижута.



Дизайнерите на френската фешън къща са ушили тоалета особено за първата дама. Стойността на сходна рокля на уеб страницата на марката е 2170 паунда.



Интернет потребителите обаче въобще не харесаха скъпарската рокля и подложиха на страшна рецензия външния тип на президентшата.

„ Смехотворен тоалет”, „ Прилича на стюардеса, а не на първа дама”, „ Просто притегля вниманието към себе си”. „ Принтът наподобява като цел – ужасно”, „ Брижит наподобява на пътен знак”, „ Отвратителна рокля”. „ Не е значимо дали е Louis Vuitton, или не – роклята наподобява ужасно”, разяснява те.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР