Кристофър Нолан, един от водещите режисьори на Warner Bros., критикува

...
Кристофър Нолан, един от водещите режисьори на Warner Bros., критикува
Коментари Харесай

Кристофър Нолън посече Warner Bros и HBO

Кристофър Нолан, един от водещите режисьори на " Warner Bros. ", подлага на критика остро решението на компанията да пуска министър председателите на филмите си по едно и също време в кината и на стрийминг платформата НВО Макс през 2021 година

Създателят на " Тенет " съобщи пред Hollywood Reporter, че това не е положително бизнес решение и осъди метода, по който компанията работи.

" Това е едностранно решение, взето от студиото. Те даже не уведомиха хората, до които се отнася. Това са страхотни режисьори, които работят със пристрастеност и усърдие години наред по планове, които трябваше да се трансфорат в огромни филми с фантастични кино звезди. И в този момент на всички им бе казано, че продукцията им ще се продава под пазарната цена в интерес на най-лошата стрийминг платформа ", сподели Нолан за HBO MAX.

Миналата седмица студиото разгласи, че филмите, които излизат през 2021 година, измежду които новата " Матрицата " и " Дюн " ще дебютират по едно и също време в кината и на стрийминг платформата в Съединени американски щати, което раздруса Холивуд и провокира мрачни прогнози за бъдещето на кината, напомня dir.bg.

" Никога до момента не съм виждал всички да се тревожат поради едно съответно решение ", сподели още Нолан.

Президентът на веригата кина " AMC Theatres " Адам Арън жигосах решението предходната седмица, само че Нолан е първият режисьор, който показва обществено позиция по въпроса.

" Това не е положително бизнес решение. Всичко е някаква каша ", сподели Нолан.

От студиото обаче отхвърлиха коментар.

" Тенет " бе първият и към този момент единствен блокбъстър, който бе пуснат по кината при започване на септември, които бяха затворени към шест месеца поради пандемията, само че поради затворените кинотеатри на огромните пазари в Лос Анджелис и Ню Йорк " warner Bros. " и други компании отложиха за идната година министър председателите на водещите си продукции, напомня Българска телеграфна агенция. " Тенет " няма да бъде пуснат непосредствено на НВО Макс. Филмът излиза на DVD, Blue Ray и в цифров формат на 15 декември.

" Ще бъде наличен посредством Roku и Amazon Prime Video, както и iTunesи ще е на всички места по едно и също време, с цел да му се любуват всички хора ", разясни Нолан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР