Кристиян Николов - обвиненият за катастрофата, при която загина Милен

...
Кристиян Николов - обвиненият за катастрофата, при която загина Милен
Коментари Харесай

Обвиненият за катастрофата с Милен Цветков остава в ареста

Кристиян Николов - упрекнатият за злополуката, при която почина Милен Цветков, остава в ареста. Това реши Софийският апелативен съд (САС) на съвещание във вторник. Според магистратите на независимост той може да извърши закононарушение. Те откриха и задоволително данни за неговата виновност.
Навръх Великден тази година джипът, ръководен от Николов, със скорост от 99 км в час в градски условия, връхлетя автомобила на Милен Цветков, до момента в който журналистът чака в колата си на червен светофар. Освен че е карали с превишена скорост, 22-годишният мъж бил зад кормилото под въздействието на няколко упойващи субстанции, демонстрираха експертизи.Освен това той е карал с 99 км/ч при позволени 50 км/ч.Николов изиска да излезе на независимост под домакински арест с електронна гривна.
Преди седмица Софийският градски съд остави в ареста Кристиян, като не почете молбата мярката му да бъде променена в по-лека. Определението на Софийски градски съд можеше да се апелира пред апелативните магистрати.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР