“Кристиян много ми пасна като натюрел. Той е от този

...
“Кристиян много ми пасна като натюрел. Той е от този
Коментари Харесай

Алекс и Кристиян: Паснахме си в “Полицаите от края на града”

“Кристиян доста ми пасна като натюрел. Той е от този вид хора, с които бих се сближила и в живота като другар, тъй като е избухлив, желае да усети нещата и без боязън влиза в обстановки. Много е зареждащ. Усетих го на снимачната площадка”, разкри Алекс Раева в “Здравей, България” за екранния си сътрудник в новия български сериал “Полицаите от края на града” по NOVA.
“Обожавам и футбола, и актьорството. Обичам да играя. Във всяка една специалност, в която встъпвам, го върша на драго сърце. Правете, какво вършиме със пристрастеност, обич и се забавлявайте. Така нещата ще ви се получат. За да успееш, би трябвало да се провалиш доста пъти. Винаги научаваш нещо ново”, описа артистът Кристиян Милатинов, който е артист, футболист и модел с интернационална кариера.

“Моята героиня в сериала “Полицаите от края на града” е контрольор Силвия Желязкова и оглавявам новия отдел за ДНК експертизи. Падам си нещо като началник на всички, даже на някогашния си мъж, който доста ме е лъгал. Тази линия, която ще поддържаме - ние ще се “гоним” през целия сезон. Търсих работа, само че не съумях да намеря другаде и се наложи татко ми да ме уреди в това РПУ”, показа Алекс Раева за екранния си облик в комедийния сериал.

“Аз съм служител на реда Колев и пристигам от Испания, където сме по-темпераментни и буйни. Опитвам се да внедря тази “инициативност” измежду инспекторите в България, тъй че да сме по-уверени и да решаваме всички случаи”, описа Кристиян Милатинов за своята роля.

Какво още описаха двамата артисти за работата в новия български комедиен сериал, гледайте във видеото от “Здравей, България”.

Как ще се развият връзките сред контрольор Желязкова и служител на реда Колев, ще разберем в премиерния епизод на “Полицаите от края на града” довечера от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални вести за сериала ще откриете на уеб страницата на сериала на NOVA и на формалната страница на “Полицаите от края на града” във Фейсбук.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР