Кристин Макгинес казва, че няма да позволи на аутизма си

...
Кристин Макгинес казва, че няма да позволи на аутизма си
Коментари Харесай

Кристин Макгинес „няма да позволи на аутизма си да я спре“, докато се впуска в съвременното поклонение

Кристин Макгинес споделя, че няма да разреши на аутизма си да я спре, откакто беше оповестена за една от звездите, които се борят с модерно поклонение по Пътя на поклонника в Северен Уелс.

Поредицата на BBC ще види седем известни лица на персонално пътешестване по маршрут, който популяризира келтските ранни християнски светци, като остров Бардси е именитият „ остров на 20 000 “ светци “, тъкмо до западния завършек на полуостров Llyn – като крайната им дестинация. Телевизионната звезда Кристин, която се раздели със брачна половинка си Пади на 22 юли, е решена да излезе от зоната си на комфорт в живота.

Тя сподели: „ От диагнозата ми аутизъм в действителност ме накара да желая да сграбчи благоприятни условия с и двете ръце. Искам да кажа „ да “ на повече неща, неща, на които постоянно бих споделил „ не “, тъй като намирам общуването за много неловко. Не обичам да бъда изтласкван от зоната си на комфорт, само че от ден на ден съзнавам, че желая да пребивавам, желая да върша повече неща, желая да имам хубави мемоари, желая да сътворявам п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР