Кристин Каменова, която се прочу с потребителския си кредит, изтеглен,

...
Кристин Каменова, която се прочу с потребителския си кредит, изтеглен,
Коментари Харесай

Катарзис! Кристин С Гърдите На Кредит Преосмисли Живота Си

Кристин Каменова, която се прочу с потребителския си заем, изтеглен, с цел да си постави силиконов бюст и да посети Дубай, е претърпява същински катарзис, убедиха се феновете на Нова телевизия.

В предаването „Ничия земя“ тя описа какво се е случило откакто разгласи пред цяла България за какво е изтеглила 20 бона.

Пред камерите Кристин показа, че Дубай за нея към този момент е в предишното, а Мохамед, който й предложи брак на летището в емирството, е отписан.

„Мислих, че е същински мъж, подобен, който ще ме поддържа, само че се оказа, че няма нищо общо с мъжкарството. След като разкрих историята си пред цяла България, доста евтини бръмчалки са му писали, с цел да се възползват от него, да отидат гратис в Дубай, тогава той не ме поддържа. Няма какво да върша с мъж като него“, показа Кристин.

„В живота си не позволявам някой да ми постанова правила. Мохамед не ми липсва, махнах го от всички профили. Много пъти ми писа, само че аз не искам да споделям с него. След това прекарване нямам нужда някой да ме устоя, желая да се оправям сама и да реализира всичко, което желая, сама. След това може да имам някой до себе си“, добавя Каменова.

В момента тя снима уеб поредицата „Принцеси под прикритие“ и се отдала напълно на работа, нямала време за нелепости.

Преди седмица тя разгласи в обществените мрежи, че ще се подари на зрелостник, който ще отиди с най-известните гърди на бала. „Аз се правя подарък за няколко часа, ще си покрия сама разноските за рокля, грим и прическа, ще съпроводя момчето на бала, само че няма да заставам през цялата нощ с него“, безапелационна е Кристин.

Тя не има вяра, че може да се влюби в някой зрелостник, защото са били доста дребни. „Аз одобрявам мъже, не деца“, добавя силиконката.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР