Кристиано Роналдо попада в плановете на новия треньор на Манчестър

...
Кристиано Роналдо попада в плановете на новия треньор на Манчестър
Коментари Харесай

Роналдо е в плановете на Тен Хаг, докато Погба е желан от гражданите

Кристиано Роналдо попада в проектите на новия треньор на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг, настояват медиите в Англия.

Според всекидневникът " Daily Telegraph " мениджърът дефинира като " глупава " мисълта един от основните играчи на " алените дяволи " да не попадне в сметките му. 37-годишният нападател означи своя гол №24 за сезона при успеха над Брентфорд с 3:0.

Ако португалецът напусне клуба, това няма да бъде по решение на нидерландеца. Голмайсторът желае да играе в Шампионска лига, само че по-всичко наподобява, че отборът на Ралф Рангник няма да приключи в топ 4 на Висшата лига.

Отборът на Аякс е най-резултатният отбор в нидерландския хайлайф с цели 89 попадения. 52-годишният треньор разкри, че е отворен към опцията да притегли някои от възпитаниците си в новия му клуб.

" Синият " клуб в град Манчестър пък демонстрира интерес към една от звездите на градския си конкурент. " Би Би Си " оповестява, че Манчестър Сити ще се опита да притегли Пол Погба.

Договорът на французинът изтича в края на сезона. " Гражданите " пък се нуждаят от нов опорен халф. Верният състезател на клуба Фернандиньо съобщи, че ще напусне клуба през лятото.

Пол Погба се причисли за повторно към Манчестър Юнайтед през 2016 година " Червените дяволи " заплатиха 89 млн. паунда и го трансфораха в най-скъпия футболист за времето си. През идващите шест сезона 29-годишният играч записа 226 мача за клуба. Пол Погба завоюва Купата на Лигата и Лига Европа в първия си сезон след завръщането.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР