Кристиано Роналдо отново привлече вниманието, въпреки че не игра при

...
Кристиано Роналдо отново привлече вниманието, въпреки че не игра при
Коментари Харесай

Тен Хаг с коментар за сърдития Кристиано

Кристиано Роналдо още веднъж притегли вниманието, макар че не игра при триумфа на Манчестър Юнайтед над Тотнъм с 2:0 нощес.

Португалецът бе оставен на аварийна пейка през целия мач, в който „ алените дяволи “ преобладаваха напълно, а в заключителните минути бе пратен да загрява дружно с Антони Еланга.

След като обаче младокът от академията бе пуснат в игра, вместо него, Роналдо се разсърди и още преди края на постоянното време демонстративно напусна терена, с цел да се прибере в съблекалнята.

„ Ще се оправя с това в деня след мача, в този момент е време да честваме успеха “, сбит бе мениджърът Ерик загар Хаг, откакто бе помолен да разяснява държанието на Кристиано.

На Острова напомнят, че 37-годишният португалец не влиза в проектите на новия треньор и се опита да напусне „ Олд Трафорд “ през лятото, само че не съумя.

По всичко проличава, че той ще направи втори опит да се раздели с Юнайтед през зимата, установяват английските медии след случката в сряда вечер.

Мнозина подлагаха на критика Роналдо за дейностите му, а един от тях бе и Дани Милс, който приказва пред Sky Sports.

“Това е егоистично от негова страна. Той доста добре знае, че всички ще го видят. Всички знаете каква е обстановката на „ Олд Трафорд ”. Трябва да вървите по цялата тъчлиния, с цел да се приберете в съблекалнята, а не просто да се промъкнете посредата. Той знае, че всички ще го гледат. Съжалявам за Юнатйед и за Тен Хаг, тъй като реализираха извънреден резултат против топ тим, а в този момент всички ще приказват за Роналдо ”, разяснява Милс.

“Това е безспорен срам! Невероятно пренебрежение към тима, към мениджъра и почитателите. Те печелеха с 2:0, от какво е неудовлетворен? Донякъде бих го схванал, в случай че Юнайтед губеше в резултата, само че отново нямаше да бъде вярно. Той несъмнено си мисли, че е по-голям от клуба ”, сподели още Дани Милс.

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР