Кристиано Роналдо не сдържа нервите си след победата на неговия

...
Кристиано Роналдо не сдържа нервите си след победата на неговия
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо не вкара гол и побесня заради "лоши пасове"

Кристиано Роналдо не сдържа нервите си след успеха на неговия " Ювентус " с 3:1 против " Дженоа " в Серия " А ". " Бианконерите " завоюваха изрично трите точки с попадения на Деян Кулушевски, Алваро Мората и Уестън Маккени, само че пък португалецът не съумя да се запише след голмайсторите.

След последния съдийски сигнал Роналдо бе очевидно неудовлетворен, а италианският " Гадзета дело Спорт " написа, че той се ядосал на част от съотборниците си, измежду които Джорджо Киелини и Федерико Киеза, поради " неприятните пасове ".
Снимка: Getty Images
Твърди се, че нападателят се спречкал и с вратаря Войсчех Шчесни поради изваждането на топката от игра при паднал футболист на " Дженоа ". Тогава Роналдо бил споделил: " Те са 10, би трябвало да нападаме ".

След края на мача Роналдо захвърли тениската си на земята, макар че я насочи в посока на едно от момчетата, подаващи топките, изявило предпочитание да я получи.

Гневът му достигнал връхната си точка в съблекалнята, когато блъснал с пестник по стената.

Треньорът на " Ювентус " Андреа Пирло удостовери, че Роналдо е бил сърдит, тъй като не е съумял да добави нови попадения към 25-те си гола в Серия " А ".

Бъдещето на Кристиано Роналдо в гранда от Торино е под въпрос. Договорът му изтича през лятото на 2022 година, само че през последните няколко седмици медиите го " водят " в ПСЖ, на мястото на хипотетичния сигурен напускащ Килиан Мбапе.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР