Кристиано Роналдо бе засипан от критики след загубата на Португалия

...
Кристиано Роналдо бе засипан от критики след загубата на Португалия
Коментари Харесай

Роналдо, пенсионирай се

Кристиано Роналдо бе засипан от рецензии след загубата на Португалия с 0:1 от Испания, която лиши " мореплавателите " от място във финалната четворка на Лигата на нациите. Нападателят на Манчестър Юнайтед изигра слаб мач против " Ла Фурия Роха ", преди който медиите в Португалия призоваваха той да седне на скамейката.

Бившият национал на Италия Антонио Касано разяснява обстановката с 37-годишният Роналдо, заявявайки: " Човек като Кристиано би трябвало да обича себе си: в случай че не можеш да издържиш повече, би трябвало да спреш. Това е предписание във всички спортове. Пенсиоринай се, това е! ".

" Голямата уста " Касано се заяде с Лукаку

Нямало да гледа мачове на Барса

Касано също има вяра, че някой като него, с толкоз доста трофеи, би трябвало да знае по кое време да си тръгне: " Той завоюва всичко, той беше феномен, завоюва доста пари и в този момент не е титуляр в Манчестър Юнайтед ".

Бившият нападател на Милан, Интер, Рома и Реал (Мадрид) направи и съпоставяне сред Роналдо и Лионел Меси: " Меси е като Марадона и, когато приказваме за жертви, би трябвало да запомните, че Лео напусна Аржентина на 14-годишна възраст, преодолявайки доста физически проблеми. Той прекара четири години самичък в Барселона и това са жертви ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР