Кристиан Вигенин обяви, че се оттегля като председател на Националния

...
Кристиан Вигенин обяви, че се оттегля като председател на Националния
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин подаде оставка като шеф на предизборния щаб на БСП

Кристиан Вигенин разгласи, че се отдръпва като ръководител на Националния избирателен щаб на Българска социалистическа партия.

" Резултатите от изборите към този момент се изясниха , въпреки да не са дефинитивни. Не постигнахме задачите си. Оттеглям се като ръководител на Националния избирателен щаб. Благодаря на сътрудниците от щаба, работиха старателно и сърцато, към тях не трябва да има никакъв укор ", уточни на фейсбук страницата си Вигенин с уточнението, че не е последовател на подобни вътрешнопартийни откровения в обществените мрежи, тъй че своя разбор ще показа първо на партийните конгреси, които предстоят.

Той употребява мотива да благодари на всички, които са подкрепили през вчерашния ден " Българска социалистическа партия за България ". " Топъл привет и на всички деятели и претенденти, с които работихме неуморно в акцията в Пловдив и Ямбол ", добави Вигенин. 

" Горе главата, за отчаяние място няма, битката за по-добър живот за всеки българин продължава! И не забравяйте, имаме още работа - в неделя следва балотажът сред Румен Радев и Анастас Герджиков ", уточни още Кристиан Вигенин.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР